Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 16:35

Τουρνουά προμίνι μπάσκετ από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον

Τουρνουά προμίνι μπάσκετ θα διοργανώσει η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο πλαίσιο λειτουργίας του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στο τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το έτος 2007 και δεν συμμετέχουν στο τουρνουά μίνι μπάσκετ και αθλητές – αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το έτος 2008 και νεότεροι –ες, ανεξαρτήτου συμμετοχής τους στο τουρνουά μίνι μπάσκετ.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά, μπορούν να συμμετάσχουν σ΄ αυτό, με μία ή περισσότερες ομάδες. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να υποβάλουν στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. έγκαιρα, κατάσταση με το ονοματεπώνυμο των αθλητών-τριών που θα συμμετέχουν σε κάθε ομάδα.

Οι αγώνες θα διεξάγονται υποχρεωτικά σε κλειστά γήπεδα έδρες των ομάδων, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής τους.

Κανένας αγώνας δεν θα διεξάγεται αν κάποια από τις δύο αγωνιζόμενες ομάδες δεν έχει δελτία ταυτότητας αθλητών, αθλητριών της ΕΟΚ καθώς και την κάρτα υγείας αθλητών και αθλητριών.

Καταληκτική ημερομηνία έκδοσης των δελτίων από το μητρώο της ΕΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι η 15η Μαΐου 2019.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο μέχρι τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, μαζί με το παράβολο συμμετοχής ποσού 50 ευρώ.