Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 13:03

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C: Ματς μια κατηγορία την Κυριακή με Ληξούρι

Γράφτηκε από τον

 

Νικά και πάει στο μπαράζ παραμονής ή χάνει και υποβιβάζεται. Αυτά είναι τα δεδομένα για την Καλαμάτα B.C. ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με το Ληξούρι (3 μ.μ.).

Ενα ματς, μια κατηγορία για τις δύο ομάδες, αφού είναι αυτές που διεκδικούν την 10η θέση στον 1ο όμιλο της Γ' εθνικής μπάσκετ που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα βαθμό περισσότερο από τη Μεσσηνιακή ομάδα, η οποία είχε νικήσει στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου που είχε γίνει μάλιστα στη Μεσσήνη.

Πλέον καλείται να κάνει, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Να πάρει ροζ φύλλο αγώνα εκτός έδρας, διαφορετικά θα χρειάζεται ένα... θαύμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Νώντας: "Είναι τελικός, δεν χρειάζονται λόγια"

"Είναι τελικός, δεν χρειάζονται λόγια", λέει στην "Ελευθερία" ο Παύλος Νώντας μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής της Καλαμάτας B.C ξέρει, όπως βέβαια και οι παίκτες του, ότι οι κόποι μιας χρονιάς θα παιχτούν στην Κεφαλλονιά. Ως εκ τούτου δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις γι' αυτό το παιχνίδι. Οσο για το προηγούμενο με το Αιγάλεω, η Μεσσηνιακή ομάδα αντιστάθηκε για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Να σημειωθεί ότι από το ματς με τον πρωτοπόρο, που σφράγισε στην Τέντα την άνοδο στη Β' εθνική, δεν έλειψε στο ημίχρονο και η ένταση στην κερκίδα.

Ο Παύλος Νώντας τόνισε με νόημα ότι: "Οι φίλαθλοι που έρχονται στο γήπεδο, θα πρέπει να σέβονται τον ιδρώτα των παιδιών και να σκέφτονται περισσότερο".

Από αύριο στο Ληξούρι

Το κυριακάτικο ματς θα ξεκινήσει νωρίτερα (3 μ.μ.) από τα υπόλοιπα για να προλάβουν οι φιλοξενούμενοι το πλοίο της επιστροφής. Η Καλαμάτα B.C. θα αναχωρήσει από το Σάββατο για το Ληξούρι, όπου και θα διανυκτερεύσει, ενώ ο Παύλος Νώντας θα αναλύσει σε βίντεο τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 24ης αγωνιστικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Ληξούρι- Καλαμάτα B.C. (Ζακεστίδης-Καραβίτης)

Ηλυσιακός- Αχαγιά 82 (Μαραγκάκης-Καρανικόλα)

Έσπερος Πατρών -ΝΕ Μεγαρίδας (Σταθόπουλος-Ασημακάκη)

Αιγάλεω- Κεραυνός Αιγίου (Μακρής-Χαϊνά)

ΑΟ Ακράτα- Ιωνικός Ν.Φ. (Ντάνος-Καββαδάς)

Άρης Νίκαιας-Λέοντας 2014 (Μπιτσιντζάνος-Λάμπος)

ΑΕΝ Κηφισιάς- ΑΣ Πέρα (Κοτσώνης-Μαυρέλης)