Σάββατο, 25 Μάιος 2019 16:39

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ανανέωσε και ο Δημήτρης Χαντζής!

Γράφτηκε από τον

Με τα χρώματα του Γ.Σ. Γαργαλιάνων θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Χαντζής.

Ο 36χρονος μπασκετμπολίστας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας, καθώς υπήρχε αμοιβαία ικανοποίηση από τη φετινή συνεργασία, αλλά και διάθεση να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

“Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και γι’ αυτό αποφάσισα να συνεχίσω και την επόμενη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε πλέον να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά”, εξηγεί ο Δ. Χαντζής, ο οποίος ήταν από τα βασικά στελέχη των νεοφώτιστων στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο Χαντζής έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και η παραμονή του, αποτελεί επιτυχία για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων που κατάφερε να ανανεώσει τη θητεία του στην κατηγορία.

Ο φιλόδοξος σύλλογος κράτησε μάλιστα όλο το βασικό κορμό, αφού τις προηγούμενες μέρες ανανέωσαν τη συνεργασία τους ο Παναγιώτης Γερμανός, ο Αλέξης Γερμανός και ο Γιάννης Αναστασόπουλος. Ο πρώτος είχε διπλό ρόλο φέτος ως παίκτης – προπονητής, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Τα ηνία στον πάγκο ανέλαβε ο Φώτης Τσόπελας. Να σημειωθεί ότι οι Παναγιώτης και Αλέξης Γερμανός, καθώς και ο Αναστασόπουλος θα αγωνιστούν για 3η συνεχόμενη χρονιά στους Γαργαλιάνους. Στην ομάδα παραμένει φυσικά και η “σημαία” του συλλόγου Μάριος Τσαγκάνης, ο οποίος είχε και φέτος σημαντικό μερίδιο στην επίτευξη της παραμονής στην Α1.