Τετάρτη, 29 Μάιος 2019 12:42

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Νίκος Χατζής και Σέρβοι προπονητές στο φετινό καμπ

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Νίκος Χατζής και Σέρβοι προπονητές στο φετινό καμπ

Καλοκαιρινό καμπ μπάσκετ διοργανώνει και φέτος η Καλαμάτα B.C. στο πλαίσιο της προσπάθειας για κατάρτιση, επιμόρφωση και ανάπτυξη των ικανοτήτων των υποδομών της, καθώς και των μικρών αθλητών καλαθοσφαίρισης της ευρύτερης περιοχής.

Το Kalamata Basketball Club Summer Camp 2019 θα διεξαχθεί για 3η συνεχή χρονιά το και αφορά αγόρια και κορίτσια 8 έως 16 ετών.

Φέτος μάλιστα θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο Basketball Camp, το Creece – Serbia Basketball Camp του Μεσσήνιου πρώην διεθνούς σκόρερ Νίκου Χατζή και των διεθνώς αναγνωρισμένων Σέρβων προπονητών Dorde Jovicic και Jovan Jahic.

Η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού συλλόγου αναφέρει: “Το μόνο εξειδικευμένο Basketball Camp υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα, βγαίνει για πρώτη φορά εκτός τειχών της Αθήνας και σε συνεργασία με την Καλαμάτα BC θα βρίσκεται από 24 έως και 28 Ιουνίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας, στην Καλαμάτα.

Στόχος του είναι, με επικεφαλής μιας ομάδας εξειδικευμένων προπονητών το Νίκο Χατζή, να εφαρμόσει στους μικρούς αθλητές, προγράμματα σύγχρονης εκγύμνασης και εκμάθησης μπάσκετ για παιδιά, καταρτισμένα από τους Σέρβους προπονητές Dorde Jovicic και Jovan Jahic που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το μπάσκετ και με την εξειδικευμένη φυσική κατάσταση στο μπάσκετ και που έχουν αναδείξει δεκάδες μπασκετμπολίστες υψηλού επιπέδου που κάνουν σήμερα διεθνή καριέρα.

Έτσι, το φετινό Kalamata Basketball Club Summer Camp αποτελεί μοναδική ευκαιρία για αγόρια και κορίτσια 8 έως 16 ετών που ασχολούνται με το μπάσκετ και ανήκουν σε συλλόγους της περιφέρειας, να λάβουν υψηλού επιπέδου γνώση από το Νίκο Χατζή και την ομάδα του, με τη σφραγίδα της Kαλαμάτα BC”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ