Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019 17:13

Καλοκαιρινές προπονήσεις στην ακαδημία της Θουρίας

Γράφτηκε από τον

 

“Πάμε... μπάσκετ” είναι το μήνυμα της ομάδας της Θουρίας για το καλοκαίρι καθώς η ακαδημία του συλλόγου θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι και τον Ιούλιο.

“Είσαι 7-16 ετών; Ελα στην παρέα μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου στην οποία τονίζεται ακόμη: “Το μπάσκετ δεν σταματά… ποτέ στη Θουρία που εξελίσσεται σε μια από τις πλέον σταθερές αξίες του χώρου στην περιοχή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο, περισσότερο, σε αυτό των ακαδημιών. Δεν είναι άλλωστε μικρό, ως στοιχείο, να «κατεβάζει» η ομάδα ενός χωριού τμήματα εφήβων, κορασίδων, μίνι και προμίνι στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αφήνοντας πίσω της σωματεία μεγάλων πόλεων. Και το καλοκαίρι λοιπόν, συγκεκριμένα τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, τα τμήματα ακαδημιών του ΑΟ Θουρίας θα συνεχίσουν τη δράση τους δίνοντας σταθερά ραντεβού κάθε Τετάρτη, Κυριακή απόγευμα, κι ακόμη μια ημέρα κάθε εβδομάδα, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Θουρίας το οποίο σφύζει από ζωή αποτελώντας σημείο αναφοράς της ευρύτερης περιοχής”.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Νίκο Μπαλόπουλο (6948076900) και Παναγιώτη Πράσινο (6977646323).