Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2019 19:12

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Ώρα απονομής ή παράταση

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Ώρα απονομής ή παράταση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθεά (21:00, COSMOTE SPORT 4) στον τρίτο αγώνα των τελικών της Basket League, θέλοντας τη νίκη με την οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ωρα απονομής για τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" υποδέχονται τον μαχητικό Προμηθέα στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών όντας 2-0 μπροστά και με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, την ίδια στιγμή που ο Προμηθέας θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστικός, θέλοντας να κλείσει με ψηλά το κεφάλι μία ονειρεμένη σεζόν, όπου έκανε τη μία υπέρβαση μετά την άλλη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια του αγώνα ο Παναθηναϊκός θα βραβεύσει τον Αργύρη Παπαπέτρου - πατέρα του Ιωάννη Παπαπέτρου - για την προσφορά του στην ομάδα, δίνοντας συνέχεια στις βραβεύσεις των παλαίμαχων αθλητών του "τριφυλλιού". Υπενθυμίζεται ότι πριν τον Αργύρη Παπαπέτρου είχαν βραβευτεί οι Απόστολος Κόντος, Τάκης Κορωναιος, Μιχάλης Κυρίτσης, Λιβέρης Ανδρίτσος, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής, Νίκος Χατζηβρέττας, Αργύρης Πεδουλάκης και Δημήτρης Κοκολάκης.

Πηγή: sport24.gr