Τρίτη, 09 Ιούλιος 2019 12:17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Σημαντική ενίσχυση με Κώστα Κοντόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Για λογαριασμό της Καλαμάτας ‘80 θα σκοράρει τη νέα σεζόν ο Κώστας Κοντόπουλος.

Ο 33χρονος μπασκετμπολίστας έδωσε τα χέρια με τους “λύκους” και αποτελεί το τρίτο θερινό απόκτημα μετά τους Γιατράκο και Παναγιωτόπουλο. Ο Κοντόπουλος επιστρέφει στην Καλαμάτα ‘80 μετά από ένα χρόνο, όπου αγωνίστηκε στην Καλαμάτα B.C. και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Ο Κοντόπουλος έχει αγωνιστεί ακόμα στον Ποσειδώνα και στον Α.Ο. Ζωγράφου και πρόκειται για φόργουορντ που προσθέτει εμπειρία και ποιότητα. Εντός των ημερών αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες, μιας και η μεσσηνιακή ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Παρελθόν πέντε παίκτες

Το ρόστερ της Καλαμάτας ‘80 θα έχει αρκετές αλλαγές τη νέα σεζόν, καθώς έχουν αποκτηθεί μέχρι σήμερα τρεις παίκτες και στον αντίποδα παρελθόν αποτελούν πέντε. Ο λόγος για τους Γιάννη Μποζονέλο και Φίλιππο Αρώνη που ολοκλήρωσαν τις φοιτητικές τους υποχρεώσεις και τους Γιάννη Πετρόπουλο και Παναγιώτη Πατικόπουλο που θα αποχωρήσουν λόγω σπουδών. Ακόμα έμεινε ελεύθερος ο Νίκος Φραγγέας που την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Πολύβιο.