Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 13:15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Συνέχεια στις μεταγραφές με Ζύμπα, ανανέωσε ο Μαθιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Συνέχεια στις μεταγραφές με Ζύμπα, ανανέωσε ο Μαθιόπουλος

Κάθε μέρα και... μεταγραφή για την Καλαμάτα B.C. Ο φιλόδοξος συλλογος έδωσε τα χέρια με τον 23χρονο γκαρντ Μάριο Ζύμπα (φωτό κάτω) που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ακάδημο.

Είχαν προηγηθεί ο σέντερ Παναγιώτης Μανωλάκης και ο φόργουορντ Γιώργος Βάκρινος.

“Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάριο Ζύμπα (θέσεις 1-2, 1.89, 1998). Ο Έλληνας γκαρντ, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νέους Παλατιανής και Ακάδημο προστίθεται ως ακόμη ένας από τους παίκτες που θα μας ακολουθήσουν στο νέο ταξίδι στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες”, αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης που κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου η Καλαμάτα B.C. να πάρει τη νέα σεζόν τον τίτλο και να επιστρέψει στη Γ’ εθνική. Γι’ αυτό και θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές, αλλά και ανανεώσεις.

Χθες μάλιστα έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Καλαμάτας B.C. ο Γιώργος Μαθιόπουλος (κεντρική φωτό).

“Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μαθιόπουλο (θέση 2, 1988, 1.85). Ο Έλληνας γκαρντ θα ενισχύσει την ομάδα μας και την νέα σεζόν στην περιπέτεια της στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει ως γνωστόν οι Λεωνίδας Κούτρης, Γιάννης Παθιάκης, Κωνσταντίνος Σιδέρης, Δημήτρης Κουτίβας, Μιχάλης Μιχόπουλος, Κώστας Κοντόπουλος, Αλέξανδρος Πέζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Στον πάγκο συνεχίζει ο Παύλος Νώντας, ο οποίος με την έλευσή του άλλαξε το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.