Δευτέρα, 15 Ιούλιος 2019 11:22

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Σημαντική ενίσχυση με Ιωσήφ Μπούσι

Γράφτηκε από τον

 

Οι μεταγραφές δεν σταματούν ούτε το... Σαββατοκύριακο για την Καλαμάτα B.C. η οποία ανακοίνωσε χθες το πρωί την απόκτηση του Ιωσήφ Μπούσι.

Ο 26χρονος πλέι μέικερ έρχεται να δώσει ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται τόσο στη θέση 1, όσο και στη θέση 2, με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και η απόκτησή του συνιστά μεταγραφική επιτυχία για τη μεσσηνιακή ομάδα. Ο Μπούσι έχει συνεργαστεί και με τον Παύλο Νώντα στον Οίακα, τη σεζόν που η ομάδα του Ναυπλίου πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ' στη Β' εθνική. "Η διοίκηση της Καλαμάτας B.C.. ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιωσήφ Μπούσι (θέση 1, 1.83, 1993). Ο νέος μας πλέι μέικερ που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανερυθραϊκό, Ιππέα ΝΦ, Σπαρτιατικό, Οίακα Ναυπλίου και Εσπερο Καλλιθέας προστίθεται ως ακόμα ένας από τους παίκτες που θα μας ακολουθήσουν στο νέο ταξίδι στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες", αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας για τη συμφωνία με τον Μπούσι.

Στη φαρέτρα της και οι Αρώνης, Φραγγέας

Είχε προηγηθεί το Σάββατο η μεταγραφή του Νίκου Φραγγέα (φωτό κάτω) και το βράδυ της Παρασκευής αυτή του Φίλιππου Αρώνη.

Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα μετρά πλέον έξι νέα πρόσωπα, αν προσθέσουμε και τους Μανωλάκη, Βάκρινο, Ζύμπα. που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Ο Αρώνης είναι 22 ετών και θα δώσεις λύσεις στη θέση 4. Προέρχεται από την Καλαμάτα '80, ενώ έχει περάσει ακόμα από αρκετές ομάδες.

Ο Φραγγέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη θέση 3, όσο και στη θέση 4. Ο 27χρονος μπασκετμπολίστας αγωνίστηκε πέρυσι στον Πολύβιο ως δανεικός από την Καλαμάτα ''80. Εντός της εβδομάδας η Καλαμάτα B.C. που στοχεύει στον τίτλο στην Α1 κατηγορία μπάσκετ, αναμένεται να ανακοινώσει και άλλες προσθήκες, αφού θυμίζουμε ότι έχουν αποχωρήσει εννέα παίκτες. Από την περσινή ομάδα οι μόνοι που έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους είναι οι Μαθιόπουλος και Καλογερόπουλος.

Η ανακοίνωση της διοίκησης για τη συμφωνία με τον Αρώνη αναφέρει: " Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φίλιππο Αρώνη (θέση 4, 1.95, 1997). Ο Έλληνας φόργουορντ, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα '80, Ιωνικό ΝΦ, Οίακα Ναυπλίου και ΓΣ Μεσσήνης, προστίθεται ως ακόμη ένας από τους παίκτες που θα μας ακολουθήσουν στο νέο ταξίδι στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Νίκου Φραγγέα. " Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Φραγγέα (θέσεις 3-4, 1.87, 1992). Ο Έλληνας φόργουορντ, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα '80, Πολύβιο, Δρομείς Τρίπολης και Νεοχώρι, προστίθεται ως ακόμη ένας από τους παίκτες που θα μας ακολουθήσουν στο νέο ταξίδι στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες".