Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 10:07

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ώρα ημιτελικών

Γράφτηκε από τον
Παγκόσμιο Κύπελλο: Ώρα ημιτελικών

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπαίνει στην τελική ευθεία με τους δύο ημιτελικούς, με την Ισπανία να αντιμετωπίζει την Αυστραλία και την Αργεντινή την Γαλλία.

Δύο μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό (13/9) πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που μπαίνει στην φάση των ημιτελικών της διοργάνωσης, με τέσσερις ομάδες να έχουν πλέον το βλέμμα τους στον τελικό.

Στον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό της ημέρας, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Αυστραλία (11:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες έχουν εντυπωσιάσει με την συνέπειά τους στο τουρνουά.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Γαλλία (15:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), στο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες που - όταν ξεκινούσαν τα προημιτελικά - όλοι περίμεναν ότι η Σερβία θα αντιμετώπιζε τις ΗΠΑ. Με τους Αργεντινούς όμως αν ταπεινώνουν τους Σέρβους και τους Γάλλους να "πατάνε" τις ΗΠΑ, δύο από τις πιο γοητευτικές ομάδες της διοργάνωσης ετοιμάζονται να προσφέρουν θέαμα και ουσία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

11.00: Ισπανία – Αυστραλία, ΕΡΤ Sports

15.00: Αργεντινή – Γαλλία, ΕΡΤ Sports
Πηγή: sport24.gr