Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 11:28

Ο Βασιλακόπουλος στην κλήρωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

 

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος θα δώσει το παρών στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που θα γίνει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (7 μ.μ.) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεσσήνης (Δημάρχου Πτωχού Παύλου και Μεταμόρφωσης Σωτήρος - Μεσσήνη), παρουσία των αντιπροσώπων των σωματείων.

Και Μπουντούρης, Κορομηλάς

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ακόμη ο διεθνής παλαίμαχος παίκτης Νίκος Μπουντούρης και ο παλιός διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ της Ομοσπονδίας Κώστας Κορομηλάς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ καθώς και του πρωταθλήματος γυναικών.

Στην Α1 θα συμμετέχουν 12 ομάδες που είναι οι Πολύβιος, Καλαμάτα ‘80, Κάστρο Μονεμβασιάς, Πρωτέας, Λακωνικός Κρόνος, ΑΣ Πάνας Κανδήλα, Δίων Κυπαρισσίας, ΓΣ Γαργαλιάνων, ΓΣ Μεσσήνης, Πελασγός, Καλαμάτα Β.C. και Σπαρτιατικός.

Στην Α2 θα συμμετέχουν οι εξής 16 ομάδες: Α.Ο. Θουρίας, ΑΟ Μεσσήνης 2017, ΑΠΟΕΛ, Πήγασος, Αναγέννηση, Εράνη, Αμιλλα Αγ. Ιωάννη, Αρης Σκάλας, Αστέρας Βλαχιώτη, Πάμισος, Γύθειο, ΝΟ Πύλου, Ατλας, Αρκαδικός, Σπάρτη, Ευκλής.

Στο πρωτάθλημα γυναικών θα συμμετέχουν οι ομάδες Καλαμάτα ‘80, ΑΠΣ Αρις, Αμιλλα 2000, Πελασγός, Σπάρτη.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ