Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 16:40

Παναθηναϊκός: Τα μέτρα ασφαλείας της ΚΑΕ για το ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κυλήσει ομαλά το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό έχει πάρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που συνεχίζει τις συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι της Παρασκευής (6/12 στις 21:30) έχει ξεκινήσει. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν μπει στο τελικό στάδιο των προετοιμασιών τους, με τους παράγοντες της πράσινης ΚΑΕ να ενημερώνουν την Δευτέρα (3/12) με επιστολή τους τη EuroLeague για όλες τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει ώστε η αναμέτρηση να κυλήσει χωρίς προβλήματα στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ των μέτρων που έχουν πάρει οι γηπεδούχοι αυτού του ντέρμπι αιωνίων, είναι ο δίχτυ που τοποθετήθηκε περιμετρικά των εξεδρών, τα προστατευτικά πίσω από τους πάγκους των ομάδων, η μεγάλη δύναμη εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας που έχει εξασφαλισθεί, οι φυσούνες που θα τοποθετηθούν στις εισόδους των αθλητών και των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, πως οι συναντήσεις των παραγόντων του Παναθηναϊκού με τους αρμόδιους φορείς έχουν ολοκληρωθεί. Συνεχίζονται με εκπροσώπους της Αστυνομίας, αλλά και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ώστε να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα σε μια ημέρα που έχει τις ιδιαιτερότητές της (11η επέτειος του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου), για τις οποίες έχει επίσης ενημερωθεί σχετικά η EuroLeague.

Για όλους αυτούς τους λόγους προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και τα videos που δημοσιεύονται σε καθημερινή πλέον βάση στους λογαριασμούς της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε όλα τα social media, με μηνύματα των αθλητών της ομάδας προς τον κόσμο της.

Πηγή: sport24.gr