Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2020 14:13

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ποδαρικό στο 2020 με κύπελλο ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον

 

Για το πρώτο επίσημο ματς της νέας χρονιάς προετοιμάζεται η ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο πρωτοπόρος στον 1ο όμιλο της Α2 γυναικών θα υποδεχτεί το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας την Αγία Παρασκευή σε νοκ – άουτ παιχνίδι για την α’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας, όπου μετέχουν ομάδες από την Pre league και την Α2. Στην επόμενη φάση θα μπουν στο θεσμό και ομάδες από την Α1.

Ο Απόλλωνας θέλει να μπει με το δεξί στο 2020 και να πάρει πρόκριση και ψυχολογία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 18 Γενάρη, όπου θα υποδεχτεί την Ενωση Βύρωνα. Με το εν λόγω ματς θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Ο δεύτερος γύρος ξεκινά με εντός έδρας ματς απέναντι στην Αγία Παρασκευή, η οποία θα έρθει έτσι δύο φορές μέσα στο Γενάρη στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ως εκ τούτου ο Απόλλωνας θα δώσει τρία συνεχόμενα ματς στο γήπεδό του για κύπελλο και πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου για την Α2, η καλαματιανή ομάδα είχε επικρατήσει με 3-0 σετ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο μεθαυριανό παιχνίδι του κυπέλλου. Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης βλέπει το σαββατιάτικο ματς και ως τεστ προετοιμασίας για το πρωτάθλημα, όπου ο Απόλλωνας οδηγεί την κούρσα και βαδίζει ολοταχώς για την άνοδο. Η μοναδική απουσία για το κύπελλο είναι η πασαδόρος Δανάη Μουρατίδη που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.