Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 15:20

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ: Μέχρι τις 22 Ιανουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Γράφτηκε από τον

Μέχρι τις 22 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή οι ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο τουρνουά μίνι μπάσκετ που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Στην εν λόγω διοργάνωση δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2007 και νεότεροι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρει: “Οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά Μίνι Μπάσκετ, θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, μαζί με το παράβολο συμμετοχής ποσού 50,00 €, προκειμένου να προβούμε στην έκδοση της Ειδικής Προκήρυξης, του παραπάνω Τουρνουά. Το παράβολο συμμετοχής θα καταβάλλεται με ταχυδρομική επιταγή στη Διεύθυνση: Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. - Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου – 241 32 Καλαμάτα.

Α) Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, στο Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές–αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το έτος 2007 και νεότεροι-ες.

Β) Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Τουρνουά, μπορούν να συμμετάσχουν σ' αυτό, με (1) μία ή περισσότερες ομάδες.

Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να υποβάλουν στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. έγκαιρα, κατάσταση με το ονοματεπώνυμο των αθλητών-τριών που θα συμμετέχουν σε κάθε ομάδα”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ