Σάββατο, 11 Ιανουάριος 2020 15:15

BΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Για την πρόκριση σήμερα με Αγ. Παρασκευή ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον

 

Για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ο Απόλλωνας Καλαμάτας θα υποδεχτεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου της πόλης μας την Αγία Παρασκευή.

Η νίκη είναι ένας από τους στόχους της Καλαματιανής ομάδας, που θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι ως τεστ προετοιμασίας, μιας και από τις 23 Δεκεμβρίου που σταμάτησε το πρωτάθλημα λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το βάρος είχε δοθεί στις προπονήσεις, ώστε οι αθλήτριες να διατηρήσουν το ρυθμό τους. Σχετικά με το σημερινό αγώνα, ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης δήλωσε χθες στο “Notosport”: “Είναι ο πρώτος αγώνας στο κύπελλο και τον βλέπουμε περισσότερο ως παιχνίδι προετοιμασίας. Θα κατεβούμε να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε, τότε υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσουμε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Να δώσουμε ένα καλύτερο παιχνίδι, αυτό θα είναι καλό και για εμάς και για την πόλη. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι που θα βοηθήσει να ξαναβρούμε το ρυθμό μας και να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε γιατί τελευταία φορά που παίξαμε επίσημο ματς ήταν στις 23 Δεκεμβρίου”.

Ο κ. Μυτσκίδης δεν θα έχει στη διάθεση του για το σημερινό αγώνα την πασαδόρο Δανάη Μουρατίδη, η οποία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

Το πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Κυπέλλου γυναικών, έχει ως εξής:

Σάββατο

ΑΕ Αμπελοκήπων - ΑΟΝ Αμαζόνες (5 μ.μ.)

Νικάκης, Κατερλή

Απόλλωνας Καλαμάτας - ΑΕ Αγίας Παρασκευής (6 μ.μ.)

Κανελλίδης, Χανδρινός.

Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - ΜΑΣ Νέα Γενεά (6 μ.μ.)

Ι. Μπέλλος, Εμμ. Μπέλλος

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου

20.30: ΕΑ Λαρίσης – ΜΕΝΤ (8.30 μ.μ.)

Αχ. Παπαγεωργίου, Σκορδαρά.