Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2020 17:33

15.4000 ψήφοι για το All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον
15.4000 ψήφοι για το All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

 

Το 4ο Αll Star Game της Α1 κατηγορίας Ανδρών θα διοργανώσει την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στην Τέντα στην Καλαμάτα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ “στοχεύει στην ανάπτυξη και προβολή της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο”.

Η επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στο All Star Game γίνεται ψηφοφορία από όλους τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, μέσω της Ιστοσελίδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (www.ekaskenop.gr).

Μέχρι χθες το μεσημέρι μάλιστα οι ψήφοι ήταν 15.400!

Η ψηφοφορία ξεκίνησε τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και ώρα 12η μεσημβρινή.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: “Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και αποτελεί μια ακόμη γιορτή για το δικό μας μπάσκετ. Στα πλαίσια του ALL-Star Game θα διεξαχθεί επίσης, αγώνας επίδειξης μεταξύ των κλιμακίων κορασίδων της Ένωσής μας και διαγωνισμός τριπόντων.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, (Θέση 1: Play-Maker– Θέση 2: Guard– Θέση 3: Small Forward – Θέση 4: Power Forward – Θέση 5: Center), για τους 10 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο πεντάδες των Αll Star ομάδων, στο τζάμπολ του αγώνα. Οι υπόλοιποι 14 αθλητές θα επιλεγούν από τους προπονητές των 2 Αll Star ομάδων.

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, μέχρι την 12η αγωνιστική (18-19-20/01/2020). Για τις θέσεις του 1ου Προπονητή και του συνεργάτη του (HeadCoach & AssistantCoach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας”.