Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2013 19:09

Κανένας αδιάφορος στην Α' κατηγορία μπάσκετ

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει αύριο Σάββατο και ολοκληρώνεται μεθαύριο Κυριακή 17 Φεβρουαρίου η 12η αγωνιστική της Α' τοπικής κατηγορίας με όλα τα παιχνίδια του προγράμματος να έχουν το δικό τους αγωνιστικό ενδιαφέρον για την ανάδειξη των ομάδων που θα πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης.
Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα αύριο θα γίνουν οι αναμετρήσεις Δίωνας Κυπαρισσίας - Παναθηναϊκός, ΓΣ Μεσσήνης - Λακωνικός - Κρόνος, Σύλλογος Δρομέων - Ακάδημος και την Κυριακή Σπαρτιατικός - Πολύβιος, Ατλας - ΝΟ Πύλου, Θουρία- Γύθειο.

ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρώτο σημαντικό αναμφισβήτητα παιχνίδι του Σαββάτου είναι αυτό που θα γίνει στις 4.30 το μεσημέρι στο κλειστό της Κυπαρισσίας μεταξύ του γηπεδούχου Δίωνα και του φορμαρισμένου Παναθηναϊκού Καλαμάτας. Την νίκη λοιπόν αναμένεται να διεκδικήσουν για τους δικούς τους λόγους τόσο οι γηπεδούχοι του Σπύρου Ψυχογιού όσο και οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Γεωργακίλα από τους οποίους θα απουσιάσουν οι Μανώλης, Π. Γερμανός. Το παιχνίδι της Κυπαρισσίας θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Νάστος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Μεγάλο όμως παιχνίδι θα γίνει και στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Τρίπολης όπου ο γηπεδούχος Σύλλογος Δρομέων υποδέχεται τον Ακάδημο Καλαμάτας. Σε αυτήν την συνάντηση, όπου και οι δύο αντίπαλοι θέλουν να φθάσουν στην επιτυχία για την υλοποίηση των δικών τους στόχων, τα απουσιολόγια τους είναι λευκά κάτι που σημαίνει ότι ο τεχνικός των γηπεδούχων Παύλος Νώντας και των φιλοξενούμενων Γιώργος Ροζακέας θα κάνουν τις καλύτερες δυνατές για αυτούς επιλογές.
Πρώτος ρέφερι της συνάντησης θα είναι ο Αναστόπουλος και δεύτερος ο Μπαμπάς.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ

Αποφασισμένος για μια ακόμη επιτυχία που θα τον σταθεροποιήσει στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΓΣ Μεσσήνης υποδέχεται αύριο στις 7.30 το βράδυ στο γήπεδό του την μαχητική ομάδα του Λακωνικού Κρόνου. Στα συν της προσπάθειας των κιτρινόμαυρων για μια ακόμη επιτυχία κόντρα σε ένα αντίπαλο που σίγουρα έχει ετοιμάσει τις δικές του αντιδράσεις είναι ότι θα δώσει το παρών και ο βασικός του ψηλός Αγκι Ξιάρχος. Διαιτητές του αγώνα της Μεσσήνης θα είναι οι Κυριακόπουλος και Νάστος.

ΘΟΥΡΙΑ - ΓΥΘΕΙΟ

Το πρώτο χρονολογικά παιχνίδι της Κυριακής Θουρία-Γύθειο θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι στην Τέντα με τους γηπεδούχους να θέλουν παρά τα αγωνιστικά προβλήματά της τελευταίας ιδιαίτερα εβδομάδας να θέλουν να μείνουν στον δρόμο των επιτυχιών ενώ την δική τους αντίδραση για το καλύτερο θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν στο παρκέ οι φιλοξενούμενοι Λάκωνες.
Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Νάστος.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΥΒΙΟΣ

Ετοιμοι για μια ακόμη επιτυχία που θα τους κρατήσει στα ψηλά βαθμολογικά στρώματα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας είναι οι κιτρινόμαυροι του Σπαρτιατικού την Κυριακή το μεσημέρι στις 4 στο κλειστό της Σπάρτης κόντρα στον αγωνιστικά ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό Πολύβιο Μεγαλόπολης. Τον αγώνα της Λακωνικής πρωτεύουσας θα σφυρίξουν οι Δούβρης και Χαλουλάκος.

ΑΤΛΑΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

"Τελικός" και για τις δύο ομάδες όσον αφορά την συνέχειά τους στην Α' τοπική κατηγορία είναι η αναμέτρηση του Ατλαντα με τον ΝΟ Πύλου που θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα στις 5.30 στην Τέντα.
Αγωνιστικά, με τους γηπεδούχους αναμένεται να δώσει το παρών ο Παναγιωτόπουλος ενώ από τους Πυλιώτες ίσως απουσιάσει και πάλι ο πρώτος τους σκόρερ Παναγιώτης Τσέκας. Τον αγώνα της Τέντας θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Νάστος.