Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 19:05

Ολυμπιακός: Η EuroLeague αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα μηδενισμού

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Η EuroLeague αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα μηδενισμού

Δεν τίθεται θέμα μηδενισμού του Ολυμπιακού, καθώς η EuroLeague αναφέρει πως σε περιπτώσεις ασθενειών και τραυματισμών μια ομάδα μπορεί να έχει ακόμη και οκτώ παίκτες στη σύνθεσή της.

Την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη διάθεσή του μόλις εννέα παίκτες (Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοβ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Αντώνης Κόνιαρης, Οκτάβιους Έλις, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Αλεξέι Ποκουσέβσκι είναι οι ετοιμοπόλεμοι), η EuroLeague αναφέρει πως δεν τίθεται θέμα μηδενισμού ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός κατέβει με οκτώ παίκτες στο αυριανό ματς με τη Βιλερμπάν (20/2 στις 19:15).

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Λίγκας κάθε ομάδα χρειάζεται δέκα παίκτες στην παράταξή της για το τζάμπολ ενός αγώνα, ωστόσο όταν υπάρχουν αποδεδειγμένα τραυματίες και ασθενείς, τότε έχει το δικαίωμα να κατέβει ακόμη και με οκτώ. Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή εννέα, με τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι να βρίσκεται πάντως εκτός δράσης εδώ και σχεδόν τρεις μήνες εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο. Αν, πάντως, υπάρξει ανάγκη, τότε ο νεαρός φόργουορντ θα χρησιμοποιηθεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Υπενθυμίζουμε πως μετά από τον Μπράντον Πολ σε νοσοκομείο μπήκε και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, ώστε να αντιμετωπίσει τον υψηλό πυρετό που παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης.

Πηγή: sport24.gr