Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020 13:52

Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την πίτα του έκοψε το περασμένο Σάββατο ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεσσήνης, ενώ παράλληλα βράβευσε και την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ. Μεσσήνης του 1994, που είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Μεσσηνίας και έλαβε στη συνέχεια μέρος στο Πελοποννησιακό πρωτάθλημα στο Άργος για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Δ. Κουζή , όπου το παρών έδωσε πλήθος κόσμου. Η βραδιά περιλάμβανε ακόμα ζωντανή μουσική, με το γλέντι να κρατά μέχρι τις πρωινές ώρες.

Βραβεύτηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του 1994

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Μεσσήνης Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος έδωσε τιμητική πλακέτα στην προπονήτρια Μπέτη Κουτσολία, η οποία είχε οδηγήσει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ σε αυτή την επιτυχία.

Επίσης τιμήθηκαν και οι αθλήτριες εκείνης της εποχής, που έλαβαν δηλαδή μέρος στο πρωτάθλημα του 1994. Τις απονομές έκαναν οι χορηγοί του βόλεϊ (κ. Ψαρούλη, κ. Τσικρικός και κ. Κουτέλας). Ο Γ.Σ. Μεσσήνης έδωσε μετάλλια και στις εν ενεργεία αθλήτριες του βόλεϊ. Τις απονομές έκαναν ο χορηγός κ. Πατσαβούρας και οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Δημήτρης Καλοφωλιάς, Χαράλαμπος Μακρής και ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα πολιτισμού. Γιώργος Δαβίλλας.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Μεσσήνης Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου , που συμπληρώνει φέτος 36 χρόνια από την ίδρυση του, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων για την συμμετοχή στο καρναβάλι Μεσσήνης, στο Μαραθώνιο, και στις εκδρομές των ακαδημιών στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Στην εκδήλωση του Γ.Σ. Μεσσήνης μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης και το μέλος της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης.