Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 13:20

EuroLeague: Τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της διοργάνωσης

Γράφτηκε από τον

Τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (25/3) μεταξύ των ομάδων της EuroLeague, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της διοργάνωσης. Πρόθεση να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν από τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες, η EuroLeague έχει αναστείλει όλες της τις διοργανώσεις μέχρι νεωτέρας, λόγω του κορονοϊού, ωστόσο οι άνθρωποι της διοργάνωσης καλούνται να συζητήσουν και να αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το υπόλοιπο της σεζόν και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης (μαζί και του EuroCup).

Το πρώτο βήμα και η πρώτη ανοιχτή συζήτηση θα γίνει στην έκτακτη Γενική Συνέλευση -μέσω τηλεδιάσκεψης- της Τετάρτης (25/3), μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Mundo Deportivo. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόθεση του Τζόρντι Μπερτομέου δεν είναι να χαθεί η χρονιά και να διακοπεί οριστικά η σεζόν, αντιθέτως να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν, μέσα όμως από ένα εναλλακτικό πλάνο.

Όλες οι ομάδες θα κληθούν, λοιπόν, την Τετάρτη να συζητήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης για το μέλλον της διοργάνωσης και να σκεφτούν τον τρόπο που αυτή θα μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της διοργάνωσης εξετάζει τα ενδεχόμενα ώστε η σεζόν να ολοκληρωθεί έστω και καθυστερημένα, καθώς επίσης και όλα τα πλάνα για την ομαλή διεξαγωγή του Final Four. Η παράταση της ολοκλήρωσης της φετινής EuroLeague βέβαια θα εξαρτηθεί και από την τελική απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για το αν εν τέλει θα αναβληθούν ή όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι. Αν μεταφερθούν για το επόμενο καλοκαίρι τότε θα δημιουργηθεί χώρος και χρόνος για το καλεντάρι των διοργανώσεων της EuroLeague.

Πηγή: sport24.gr

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ