Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2020 15:34

ΠΣΑΚ: Ευχαρίστησε με ανακοίνωση τον Αυγενάκη για την στήριξή του

Γράφτηκε από τον

Ο ΠΣΑΚ ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τις κινήσεις που κάνει για τους Έλληνες μπασκετμπολίστες.

Ο ΠΣΑΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Ιδιοκτήτες των ομάδων, ψάχνοντας μία λύση στην αποπληρωμή των συμβολαίων μετά την διακοπή της ΕΚΟ Basket League λόγω του κορονοϊού.

Την ίδια στιγμή θέλησε να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του συνδέσμου, κάνοντας κινήσεις για να βοηθήσει τους αθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θέλει να εκφράσει δημόσια την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Είναι από τις ελάχιστες φορές, που ένας άνθρωπος με θεσμικό ρόλο στο χώρο του αθλητισμού, στέκεται τόσο πολύ κοντά στους αθλητές.

Ο κύριος Αυγενάκης έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του για όλους τους αθλητές, ακούει τους προβληματισμούς τους και προσπαθεί να δώσει λύση σε ότι πρόβλημα παρουσιαστεί.

Έτσι έγινε και με την περίπτωση του Συνδέσμου μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, συμπεριέλαβε με δίκη του πρωτοβουλία όλους τους αθλητές, ανάμεσα στους οποίους είναι φυσικά και οι καλαθοσφαιριστές - μέλη του ΠΣΑΚ.

Επίσης, έγινε μεγάλη προσπάθεια να συμπεριληφθούν και οι αθλητές της Α2 αλλά και των μικρότερων κατηγοριών, όμως αυτό ήταν ανέφικτο. Ωστόσο, τα δεδομένα θα αλλάξουν από τη νέα σεζόν, αφού έχει δημιουργηθεί ένας ισχυρός δίαυλος επικοινωνίας και υπάρχει κατανόηση από όλες τις πλευρές.

Οι συζητήσεις με τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ συνεχίζονται και ευελπιστούμε πως αυτό το δύσβατο μονοπάτι που διανύουμε, θα βγάλει πιο δυνατό το ελληνικό μπασκετ".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ