Τρίτη, 07 Απρίλιος 2020 20:24

EuroLeague: Νέα δικαίωση Παναθηναϊκού, επί Ολυμπιακού

Γράφτηκε από τον
EuroLeague: Νέα δικαίωση Παναθηναϊκού, επί Ολυμπιακού

Νέα δικαίωση για τον Παναθηναϊκό, νέα απόρριψη στην προσφυγή του Ολυμπιακού από την Επιτροπή Εφέσεων της EuroLeague. Οι Πειραιώτες έχουν το δικαίωμα να βρεθούν ξανά στο CAS και πιθανότατα θα το κάνουν.

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει εξαιτίας του κορονοϊού, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στη EuroLeague έχουν κατεβάσει ρολά. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της διοργάνωσης δικαίωσε και πάλι τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση του ντέρμπι του Νοεμβρίου του 2018 στο ΟΑΚΑ και απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού.
Το CAS είχε επέστρεψει τη διαμάχη Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στον Αθλητικό Δικαστή της EuroLeague και εκείνος αθώωσε - όπως και την πρώτη φορά - τους πράσινους στις 18 Φεβρουαρίου, κρίνοντας πως δεν έχουν εμπλοκή σε όσα τους κατηγόρησαν οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έκανε έφεση και σήμερα η αρμόδια Επιτροπή της EuroLeague δικαίωσε πάλι τον Παναθηναϊκό. Πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν εκ νέου το δικαίωμα να προσφύγουν στο CAS και μάλλον αυτό θα κάνουν. Εχουν χρονικό περίθώριο μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά όλες οι κινήσεις τους δείχνουν πως θα δώσουν συνέχεια σε αυτή τη διικαστική διαμάχη.
Πηγή: sport24.gr