Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 19:27

Σχορτσιανίτης: "Μου είπε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου..."

Γράφτηκε από τον

Αρνητικός πρωταγωνιστής στα επεισόδια που ακολούθησαν το ντέρμπι του εβραϊκού μπάσκετ ανάμεσα στη Χάποελ και τη Μακάμπι ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και φρόντισε να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν στην... έκρηξη!

«Όσο σχολίαζε εμένα και τη σύζυγό μου, έκανα ότι δεν άκουγα. Μόλις έπιασε στο στόμα του τα παιδιά μου, το “έχασα”. Μου είπε ότι θα βιάσει την κόρη και το γιο μου. Παραδέχομαι πως αυτό που έκανα ήταν λάθος και ανάρμοστο για έναν επαγγελματία αθλητή που εκπροσωπεί την Ελλάδα και έναν τεράστιο οργανισμό όπως είναι η Μακάμπι. Πιστέψτε με, πίστευα ότι έχω ακούσει τα πάντα στην Ελλάδα, όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Με έβρισαν όλοι, αλλά ουδείς σαν και αυτόν. Αν αυτός ο οπαδός έχει οικογένεια, θα πρέπει να ντρέπεται. Αν δεν έχει, τότε ας του κάνουν κάτι ώστε να μην αποκτήσει ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Σχορτσανίτης.

Και συνέχισε: «Ελπίζω να μην είναι εξοντωτική η ποινή μου, για την ομάδα μου. Ευχαριστώ τη Μακάμπι που στάθηκε στο πλευρό μου και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να δείξω την ευγνωμοσύνη μου».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πώς περιμένει ότι θα τον υποδεχθούν οι οπαδοί της Χάποελ Τελ Αβίβ στο επόμενο παιχνίδι, είπε: «Μπορούν να προσπαθήσουν τα πάντα. Έχω παίξει σε εχθρικές ατμόσφαιρες 20 και 25 χιλιάδων οπαδών. Πιστεύω, όμως, πως για όλα υπάρχει ένα όριο. Ακόμα και στις ύβρεις για τις οικογένειές μας. Πρέπει να είσαι άρρωστος στο μυαλό για να λες τέτοια πράγματα. Δεν κοιμήθηκα το βράδυ και δεν νιώθω καλά. Η γυναίκα μου, επίσης, νιώθει πιεσμένη. Είναι ανήσυχη. Χρειάστηκα χρόνο για να της πω τι μου έλεγε ο οπαδός και λυπήθηκε πολύ».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR