Τρίτη, 14 Απρίλιος 2020 22:13

Eκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Μπερτομέου!

Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου τη Μεγάλη Πέμπτη (16/4, 13:00) αναλύοντας τα δεδομένα στη διοργάνωση εν μέσω πανδημίας.

Στις 25/3 η EuroLeague Basketball εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξηγούσε πως στόχος είναι να συνεχιστούν οι αγώνες μόλις κάτι τέτοιο καταστεί εφικτό, από τη στιγμή που όλες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν ανασταλεί λόγω κορονοϊού.

Μάλιστα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής συμφώνησαν στο ότι «οι διοργανώσεις θα αρχίσουν και πάλι μόλις το επιτρέψει η κατάσταση ώστε να υπάρχουν και πάλι οι καλύτερες συνθήκες υγείας και ασφάλειας για όλους τους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τις συστάσεις των αρμόδιων υγειονομικών αρχών και των τοπικών κυβερνήσεων».

Ανέφεραν, δε πως «προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η EuroLague για την σεζόν 2019-20 με την υπάρχουσα μορφή της. Κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθούν οι υπόλοιπες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, τα Playoffs και το Final 4»

Έτσι, λοιπόν ο Τζόρντι Μπερτομέου θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 16 Απριλίου (13:00) για τις εξελίξεις και το μέλλον της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της EuroLeague Basketball, Έντουαρντ Σκοτ αποκάλυψε τα τέσσερα πλάνα για να ολοκληρωθεί η σεζόν, μεταξύ αυτών η διεξαγωγή τουρνουά σε μια πόλη!
Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ