Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2020 12:05

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: "Θέλουμε να επιστρέψουμε, αλλά προέχει η υγεία", λέει ο Δ. Χαντζής

Γράφτηκε από τον

Πενήντα μέρες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που οι ομάδες της Α1 κατηγορίας μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πάτησαν παρκέ. Μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής, σταμάτησαν οι αγώνες και οι προπονήσεις.

Η πανδημία έβαλε "λουκέτο" σε όλα τα σπορ. Πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη νέα... κανονικότητα, αλλά είναι αβέβαιο αν το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί (εκκρεμούν πέντε αγωνιστικές και τα πλέι -οφ).
"Προσωπικά, όπως και αρκετοί παίκτες και συμπαίκτες, θέλουμε να επιστρέψουμε, αλλά προέχει η υγεία. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των ειδικών, ώστε να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις", λέει ο Δημήτρης Χαντζής, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Γ.Σ. Γαργαλιάνων και του πρωταθλήματος. Ο ίδιος συμφωνεί με τα μέτρα που πάρθηκαν και ελπίζει να "Βγούμε όλοι πιο δυνατοί τουλάχιστον ψυχολογικά από όλο αυτό".
Για τη ζωή στην καραντίνα λέει: "Όπως ο περισσότερος κόσμος έτσι κι εγώ, εν μέσω εγκλεισμού στο σπίτι παρακολουθώ αρκετές ταινίες, σειρές και γενικά τηλεόραση. Κάνω λίγη γυμναστική για να μπορέσω να κρατήσω το σώμα μου σε μια καλή κατάσταση για όταν με το καλό επιστρέψω στην αγωνιστική δράση .Ευτυχώς ο κατ'οίκον περιορισμός ήρθε νωρίς και προλάβαμε το κακό".
H διακοπή της Α1 κατηγορίας μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ βρήκε τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, να ισοβαθμεί με 26 βαθμούς στην 6η θέση της βαθμολογίας, με το Κάστρο Μονεμβασιάς..
Ο Δ. Χαντζής λέει για τον τριφυαλιακό σύλλογο: "Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε την απαραίτητη χημεία, που χρειάζεται για να είμαστε καλύτεροι και παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι.
Ελπίζω να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε να παίζουμε και πάλι και να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε! Θέλω να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!".

"Αγκάθι" οι εγκαταστάσεις

Ο Δημήτρης Χαντζής έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα '80, Ποσειδώνα, Γ.Σ. Γαργαλιάνων, αλλά και σε αρκετές ομάδες της Αθήνας, όπου συνδύαζε σπουδές και μπάσκετ. "Πεύκη, Γ.Σ.Κηφισιας, ΑΚΑΗ, Α.Ο. Θρακομακεδόνων, Α.Ε.Αχιλλευς και Ε.Φ.Ο.Α.).
Πρόκειται λοιπόν για έναν αθλητή με μακρά διαδρομή στα γήπεδα τόσο εντός και εκτός νομού. Ο ίδιος τονίζει ότι:
"Υπάρχει πολύ αγάπη για τον αθλητισμό στη Μεσσηνία και είναι πραγματικά κρίμα να μην υπάρχουν οι εγκαταστάσεις για να αναπτυχθεί περισσότερο το άθλημα στα μέρη μας".
Οσο για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος σημειώνει: "Το φετινό επίπεδο της κατηγορίας είναι αρκετά καλό.
Πρόκειται για ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, καθώς ομάδες κάνουν νίκες εκεί που δεν τις περιμένει κανείς. Κάτι που κρατά το ενδιαφέρον για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Υπάρχουν έμπειροι παίκτες σε όλες τις ομάδες, που πλαισιώνονται από τα ανερχόμενα ταλέντα".

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ