Πέμπτη, 21 Μάιος 2020 15:34

ΕΣΑΚΕ: Σήμερα το κρίσιμο συμβούλιο με πολλά ανοιχτά ζητήματα

Γράφτηκε από τον

Ο ΕΣΑΚΕ έχει κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα (21/5) στο ΟΑΚΑ, όπου θα συζητηθούν σοβαρά θέματα τόσο για την φετινή, όσο και για την επόμενη σεζόν.

Σήμερα στις 16:00 ο ΕΣΑΚΕ θα έχει Διοικητικό Συμβούλιο στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΟΑΚΑ, το οποίο ενδεχομένως και να είναι το πιο σημαντικό συμβούλιο των τελευταίων μηνών.

Τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι θα είναι πολλά, ξεκινώντας με το ενδεχόμενο επικύρωσης της βαθμολογίας. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει αποφασιστεί η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο η ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα ο Μάκης Αγγελόπουλος έχουν ρίξει την πρόταση να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, προκειμένου να αναδειχθεί πρωταθλητής στο γήπεδο.

Κι αν το φινάλε της φετινής χρονιάς είναι το πρώτο θέμα που θα συζητηθεί, δεν είναι και το μοναδικό. Την ίδια στιγμή αναμένεται να αναλυθούν και ζητήματα που απασχολούν χρόνια το ελληνικό μπάσκετ, όπως τα κριτήρια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα (ύψος εγγυητικής, ελάχιστο μπάτζετ, συνέπεια πληρωμών, γήπεδο), ενώ θα αναλυθεί και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης του τηλεοπτικού συμβολαίου, το οποίο και αποτελεί βασική πηγή εσόδου.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ