Τρίτη, 15 Απρίλιος 2014 19:15

ΜΠΑΣΚΕΤ: Φιλανθρωπικός αγώνας έγινε στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ διοργανώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στο Κλειστό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας από τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας σε συνεργασία με την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και  Νότιας Πελοποννήσου (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.).  Οι εισπράξεις από τον οποίο  θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς μαθητές σχολείων της Κεφαλονιάς.


Έτσι αθλητές από όλη την Μεσσηνία χωρισμένοι σε δύο ομάδες μπλε και άσπρους αγωνίστηκαν για ένα πολύ σκοπό όπου το σκορ δεν είχε σημασία , όμως το θέαμα ήταν όμορφο και ευχαρίστησε το κοινό που είχε γεμίσει τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Να σημειώσουμε ότι πριν τον αγώνα των ανδρών είχε προηγηθεί αγώνας μεταξύ παμπαίδων Καλαμάτας – Κυπαρισσίας. 
Στο ημίχρονο του αγώνα των ανδρών ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας Γιώργος Μελάς ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους τόσο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής όσο και τους αθλητές που συμμετείχαν , ακόμη τους χορηγούς αυτής της διοργάνωσης , υπογραμμίζοντας ότι η εκδήλωση αυτή τονίζει και υπενθυμίζει σε όλους την σημασία και την ανάγκη της αλληλοβοήθειας και της συμπαράστασης.
Από τον πλευρά  του ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους και την διοργάνωση μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιάννη Βασιλακόπουλου και επισήμανε ότι ο αθλητισμός αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτισμού μας και η σημερινή εκδήλωση το αποδεικνύει.
Ακόμη από τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας δόθηκε τιμητική πλακέτα στην σύζυγο του αείμνηστου δημάρχου Κυπαρισσίας Κώστα Αδαμόπουλου που είχε κατασκευάσει το γυμναστήριο και φέρει το όνομα του , την οποία παρέδωσε ο πρώην δήμαρχος Κυπαρισσίας Ηλίας Τσίγγανος επί δημαρχίας του οποίου το Κλειστό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας ονομάστηκε «Κώστας Αδαμόπουλος».
Να σημειώσουμε ότι στις κερκίδες αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Τάκης Κατσίβελας, Σαράντος Κουκούμης και Ευστάθιος Ανδρινόπουλος.
Η ταυτότητα των δύο αγώνων ήταν η εξής:

ΜΙΚΤΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΙΚΤΗ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 80-71
Διαιτητές Χριστόπουλος, Παναγάκης
ΜΙΚΤΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Κούτρης): Σαρρής, Κίσσσας 8(2), Λ. Κούτρης 17(2), Ρήγας 2, Λυδιώτης 7(1), Κανάκης 2, Παπαγιάννης 2, Βούλγαρης 27(1), Νικολόπουλος 5(1), Στρατικόπουλος, Κλεφτόγιαννης 9, Κλάπας 1.

ΜΙΚΤΗ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Δημόπουλος): Χήναρης 12(2), Καγιάφας 9, Μάνδαλος 11, Κατσαρελάς, Τσαγκάνης 16(2), Γαλανόπουλος 10, Καψιμάλης 2, Τσαγκάρης 7(1), Βασιλόπουλος, Σύλλας, Κωνσταντόπουλος 4, Φωτόπουλος.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 83-57
Διαιτητές Χριστόπουλος, Παναγάκης
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Χήναρης): Φωτεινόπουλος 6, Κυριακόπουλος, Κανελλόπουλος 8(2), Μπακολιάς 20(2), Λεκάντης 9(1), Παλούκας 2, Κουτσογοάννης 2, Γιαννόπουλος 8, Ψιλοδημητρακόπουλος 14, , Παπαγιάννης 13(1), Παρασκευόπουλος 2, Σταθόπουλος.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημόπουλος): Γεωργουλάκος 7, Καραγιαννίδης 9(1), Πετεινάρης 8, Μελάς, Μπούνας 4, Καρούτας 3(1), Λαμπρινός 2, Βουγιούκος 12, Κονταργύρης 4, Κατσαρέας, Μαυροειδής 8.
Κ.Μπ.