Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2020 13:11

Συγχαίρει παίκτες και Στακιά ο Ευκλής για την άνοδο

Γράφτηκε από τον

Στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επιστρέφει ο Ευκλής μετά από απουσία ενός χρόνου, καθώς κατέκτησε τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Α2 κατηγορίας και κατ' επέκταση το εισιτήριο της ανόδου.

Η διοίκηση της καλαματιανής ομάδας με ανακοίνωσή της, συνεχάρη τον προπονητή Ηλία Στακιά και τους παίκτες για την επιτυχία της ανδρικής ομάδας.
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. στη συνεδρίασή του της 4/1-6-2020 έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και αποφάσισε ομόφωνα : 1) Την τυπική περαίωση όλων των Πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.. 2) Την αναδιάρθρωση των Πρωταθλημάτων Α1 – Α2 – Β΄ Ανδρών, Γυναικών και Παίδων.3) Την επικύρωση των βαθμολογιών και τελικών κατατάξεων όλων των Κατηγοριών. 4) Την διάρθρωση των κατηγοριών και ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Mε την επικύρωση της βαθμολογίας από την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. η ομάδα του Ευκλή κατέκτησε την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της Α2 Κατηγορίας, στις 14 συναντήσεις, πετύχαμε ρεκόρ 13 νίκες και 1 ήττα και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στη μεγάλη κατηγορία της Ένωσης, στην Α1", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Ευκλή, στην οποία ευχαριστεί ακόμα τους χορηγούς, τους φίλους της ομάδας και όσους βοήθησαν τη φετινή σεζόν.