Σάββατο, 20 Ιούνιος 2020 12:54

Προπονητικό καμπ της εθνικής παμπαίδων μπάσκετ στη Μεσσήνη!

Γράφτηκε από τον
Προπονητικό καμπ της εθνικής παμπαίδων μπάσκετ στη Μεσσήνη!

Το κλειστό γυμναστήριο της Μεσσήνης θα φιλοξενήσει αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 28-29 Αυγούστου, το προπονητικό καμπ της εθνικής ομάδας μπάσκετ παμπαίδων.

Το καμπ διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π. και τα σωματεία Καλαθοσφαίρισης της Μεσσήνης.
Με αφορμή την διοργάνωση του καμπ, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος συναντήθηκε χθες στο δημαρχείο με τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.) Σταύρο Κουκάκη, τον ειδικό γραμματέα Παναγιώτη Τσιμπούρη,,καθώς και το μέλος και υπεύθυνο επικοινωνίας της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Γιάννη Κουτραφούρη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού Μπάμπης Μακρής και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Καλοφωλιάς.
Ο δήμαρχος Μεσσήνης τάχθηκε υπέρ της φιλοξενίας τέτοιων αθλητικών οργανώσεων στη Μεσσήνη, καθώς εκτίμησε ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και προβολή της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή μας, η οποία διαθέτει και τη σχετική υποδομή. Ως αθλητής του μπάσκετ και ο ίδιος, αντιμετώπισε θετικά την προοπτική, να αποτελέσει η πόλη σημείο αναφοράς και προορισμό για προπονητικά camp.
Γενικότερα ο Δήμος Μεσσήνης, επιδιώκει να αξιοποιήσει τις αθλητικές υποδομές του στις οποίες επίκεινται αναβαθμίσεις και βελτιώσεις για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και προς αυτή την κατεύθυνση διευρύνει τις συνεργασίες του με ομοσπονδίες και αθλητικές ενώσεις.