Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2020 18:10

Στον Ολυμπιακό ο Άαρον Χάρισον (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Στον Ολυμπιακό ο Άαρον Χάρισον (βίντεο)

Σε συμφωνία με τον Άαρον Χάρισον ήρθε ο Ολυμπιακός καθώς οι διαπραγματεύσεις που είχαν μπει σε καλό δρόμο τις τελευταίες ώρες, ολοκληρώθηκαν με θετικό τρόπο για τους "ερυθρόλευκους".

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Άαρον Χάρισον είχαν μπει στην τελική ευθεία τις τελευταίες ώρες αφού οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κάνει την καλύτερη προσέγγιση, ώστε να του αποσπάσουν τη θετική απάντηση και κάπως έτσι κέρδισαν τη μάχη για να τον αποκτήσουν απέναντι στη Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ.

Μετά τον Τσαρλς Τζένκινς λοιπόν, ο Ολυμπιακός προχώρησε στη συμφωνία με έναν εξαιρετικό σκόρερ κάτι που το έδειξε στην Τουρκία όπου αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα της Γαλατά. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μάλιστα, ο Χάρισον είχε 15,9 πόντους (38% τρίπ,, 48% διπ., 2,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ) στο EuroCup, ενώ στο πρωτάθλημα είχε 13,7 πόντους, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μέσα στις επόμενες ώρες λοιπόν, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τον Αμερικανό γκαρντ που από την πρώτη στιγμή είχε το προβάδισμα στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" θα στραφούν στις άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν στη λίστα τους, προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sport24.gr