Σάββατο, 27 Ιούνιος 2020 11:29

KALAMATA BC: Ανανέωσαν τέσσερις παίκτες

Γράφτηκε από τον

Σε τέσσερις ανανεώσεις παικτών εν όψει της νέας σεζόν που θα την βρει στη Γ’ εθνική κατηγορία προχώρησε η Καλαμάτα BC.

Αρχικά ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τους Π. Μανωλάκη και Φ. Αρώνη και χθες έγινε γνωστό πως ανανέωσαν και οι Ν. Φραγγέας και Μ. Ζύμπας.
Οι σχετικές ανακοινώσεις της διοίκησης της Καλαμάτας BC αναφέρουν:
“Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Μανωλάκη (θέση 5, 2.04, 2000). Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να επανέλθεις δυνατός στα παρκέ πολύ σύντομα, για να καταγράψουμε μαζί νέες επιτυχίες. Παράλληλα, γνωστοποιούμε και τη συνέχεια της συνεργασίας μας για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Φίλιππο Αρώνη (θέση 4, 1.95, 1997). Του ευχόμαστε, επίσης, υγεία και πολλές επιτυχίες με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.
Επίσης η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Νίκο Φραγγέα (θέσεις 3-4, 1.87, 1992) και Μάριο Ζύμπα (θέσεις 1-2, 1.89, 1998) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, στη συνέχεια του ταξιδιού μας στη Γ’ Εθνική”.
Να θυμίσουμε πως στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν ο Παύλος Νώντας που σε συνεργασία με τους διοικούντες υλοποιούν το σχεδιασμό για την προσεχή περίοδο, που έχει σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις.