Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 13:55

Με τον ίδιο κορμό και στην Α1 ο Ευκλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Με τον ίδιο κορμό και στην Α1 ο Ευκλής Καλαμάτας

Εμπιστοσύνη στους παίκτες που οδήγησαν φέτος την ομάδα στην άνοδο στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, δείχνει η διοίκηση του Ευκλή. Η καλαματιανή ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τους περισσότερους παίκτες από το περσινό ρόστερ, καθώς πρόθεση ήταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός.  Ετσι ο Ευκλής ανακοίνωσε διψήφιο αριθμό ανανεώσεων (10), ενώ στον πάγκο παραμένει ο Ηλίας Στακιάς.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ  στα πλαίσια του προγραμματισμού της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020 - 2021 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του βασικού κορμού της ομάδας.
Ο λόγος για τους παρακάτω αθλητές: Αγγελόπουλος Αλέξανδρος, Αλοίμονος Αλέξανδρος, Μειμετέας Γιάννης, Φουρναράκος Φώντας, Φλώρος Απόστολος, Ξεροβάσιλας Νίκος, Τσαβλής Παναγιώτης, Πατλάκας Στέφανος, Κατιρτζόγλου Γιώργος και Αλλοίμονος Βασίλης.
Η πρόεδρος του συλλόγου κ.α. Ελένη Οικονομοπούλου και τα μέλη της διοίκησης εύχονται σε όλους τους αθλητές και στον προπονητή Ηλία Στακιά, υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.