Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 13:55

Με τον ίδιο κορμό και στην Α1 ο Ευκλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Εμπιστοσύνη στους παίκτες που οδήγησαν φέτος την ομάδα στην άνοδο στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, δείχνει η διοίκηση του Ευκλή. Η καλαματιανή ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τους περισσότερους παίκτες από το περσινό ρόστερ, καθώς πρόθεση ήταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός.  Ετσι ο Ευκλής ανακοίνωσε διψήφιο αριθμό ανανεώσεων (10), ενώ στον πάγκο παραμένει ο Ηλίας Στακιάς.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ  στα πλαίσια του προγραμματισμού της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020 - 2021 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του βασικού κορμού της ομάδας.
Ο λόγος για τους παρακάτω αθλητές: Αγγελόπουλος Αλέξανδρος, Αλοίμονος Αλέξανδρος, Μειμετέας Γιάννης, Φουρναράκος Φώντας, Φλώρος Απόστολος, Ξεροβάσιλας Νίκος, Τσαβλής Παναγιώτης, Πατλάκας Στέφανος, Κατιρτζόγλου Γιώργος και Αλλοίμονος Βασίλης.
Η πρόεδρος του συλλόγου κ.α. Ελένη Οικονομοπούλου και τα μέλη της διοίκησης εύχονται σε όλους τους αθλητές και στον προπονητή Ηλία Στακιά, υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ