Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020 15:51

Στη μάχη της πρόκρισης για τα πανελλήνια πρωταθλήματα οι κορασίδες της Καλαμάτας '80 και οι παίδες του Πρωτέα

Γράφτηκε από τον

Στη μάχη της πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ ρίχνονται από σήμερα οι κορασίδες της Καλαμάτας '80.

Η μεσσηνιακή ομάδα έχει τοποθετηθεί στον β' όμιλο, που θα φιλοξενηθεί από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη στην Κόρινθο. Αντίπαλοί της θα είναι ο Προμηθέας 2014, ο Α.Ο. Ερμιόνης και ο Μάκαρος Αμφισσας.

Στην αποψινή πρεμιέρα (7 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αμφισσας, την Τρίτη θα παίξει με τον Α.Ο. Ερμιόνης και την Τετάρτη με τον Προμηθέα. Το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.
Τη σκυτάλη από την Καλαμάτα '80, θα πάρουν την Τετάρτη οι παίδες του Πρωτέα, που θα διεκδικήσουν επίσης στην Κόρινθο την πρωτιά του ομίλου, κόντρα στον Προμηθέα, στον Παλαιμώνα Κορίνθου και στον Απόλλωνα Χαλκίδας. Πρώτος αντίπαλος είναι την Τετάρτη στις 8 μ.μ. η ομάδα της Κορίνθου.
Ο Πρωτεάς θα εκπροσωπήσει το Νομό μας και στους έφηβους. Η προκριματική φάση γι' αυτή την κατηγορία θα γίνει στην Κόρινθο από 24 έως 26 Ιουλίου. Η καλαματιανή ομάδα είναι στον δεύτερο όμιλο, μαζί με τον πρωταθλητή ΕΣΚΑΗ, την Ερμιόνη και τον πρωταθλητή ΕΣΚΑΣΕ
Στις νεάνιδες την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα εκπροσωπήσει ο Αρις Καλαμάτας, που είναι στον Β' όμιλο που θα γίνει στην Αιδηψό το ίδιο διάστημα (24-26 Ιουλίου) και θα αντιμετωπίσει τον Γλαύκο και τον" ΣΚ.Σύλλας Αιδηψού".
Να σημειωθεί ότι οι αγώνες αυτής της εβδομάδας, για τα τη β' φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων και κορασίδων, θα διεξαχθούν σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και χωρίς θεατές. Η αποστολή της κάθε ομάδας θα αποτελείται από 18 άτομα και οι παρευρισκόμενοι στον αγωνιστικό χώρο, εκτός των αθλητών/αθλητριών, προπονητών και διαιτητών, θα πρέπει να φορούν προστατευτικές μάσκες.

Το πρόγραμμα της Καλαμάτας '80 στις κορασίδες

Δευτέρα 13 Ιουλίου

Προμηθέας - Α.Ο. Ερμιόνης (4 μ.μ.)
Καλαμάτα '80 - Μάκαρος Αμφισσας (7 μ.μ.)

Τρίτη 14 Ιουλίου

Μάκαρος Αμφισσας - Προμηθέας (3 μ.μ.)
Α.Ο. Ερμιόνης - Καλαμάτα '80 (6 μ.μ.)

Τετάρτη 15 Ιουλίου

Προμηθέας - Καλαμάτα '80 (10 π.μ..)
Μάκαρος Αμφισσας - Α.Ο. Ερμιόνης (1 μ.)

Το πρόγραμμα του Πρωτέα στους παίδες

Τετάρτη 15 Ιουλίου

Προμηθέας - Απόλλων ΠΑΣ Χαλκίδας (5 μ.μ.)
Παλαίμων Κορίνθου - Πρωτέας (8 μ.μ.)

Πέμπτη 16 Ιουλίου

Πρωτέας - Προμηθέας (4 μ.μ.)
Απόλλων ΠΑΣ Χαλκίδας - Παλαιμών Κορίνθου (7 μ.μ.)

Παρασκευή 17 Ιουλίου

Προμηθέας - Παλαιμών Κορίνθου (12 μ.μ)
Πρωτεάς - Απόλλων ΠΑΣ Χαλκίδας (3 μ.μ.)

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ