Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020 11:17

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Θριαμβευτική πρόκριση στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος!

Γράφτηκε από τον

Με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις οι κορασίδες της Καλαμάτας ‘80 προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τελική φάση του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ, που θα γίνει από 29 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. 

Η μεσσηνιακή ομάδα συμμετείχε στον β’ όμιλο της προκριματικής φάσης, που φιλοξενήθηκε από Δευτέρα έως Τετάρτη στην Κόρινθο και κέρδισε όποιον αντίπαλο βρέθηκε στο δρόμο της, παίρνοντας την πρωτιά του ομίλου και το εισιτήριο της πρόκρισης. Συγκεκριμένα, νίκησε τη Δευτέρα στην πρεμιέρα με 46-45 τον Μάκαρο Αμφισσας. Την Τρίτη επικράτησε με το ευρύ 60-33 του Α.Ο. Ερμιόνης και χθες το πρωί αντιμετώπισε τον Προμηθέα στο ματς που θα έκρινε την πρώτη θέση.
Τα κορίτσια του Θανάση Γεωργίου μετέτρεψαν το ντέρμπι κορυφής σε περίπατο νικώντας με 70-49 και έτσι πέρασαν στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στις κορασίδες!
Οι πόντοι της ομάδας της Καλαμάτας ‘80 στα τρία παιχνίδια έχουν ως εξής:
Με Μάκαρο Αμφισσας: Ευτυχιάκου 17, Χρυσανθακοπούλου, Κυριακοπούλου 2, Σερεμετάκη 2, Παναγιωτοπούλου 15, Σουμπλή, Σταυροπούλου, Παπαδοπούλου 6, Φραγγέα 6, Χρονοπούλου
Με Α.Ο. Ερμιόνης:  Ευτυχιάκου 14, Χρυσανθακοπούλου 2, Κυριακοπούλου 2, Σερεμετάκη 1, Παναγιωτοπούλου 9, Σουμπλή, Σταυροπούλου, Παπαδοπούλου 11, Φραγγέα 19, Χρονοπούλου 2
Με Προμηθέα: Ευτυχιάκου 30, Χρυσανθακοπούλου 2, Κυριακοπούλου, Σερεμετάκη 2, Παναγιωτοπούλου 13, Σουμπλή, Σταυροπούλου, Παπαδοπούλου 8, Φραγγέα 15, Χρονοπούλου.
* Χθες το βράδυ επρόκειτο να δώσουν στην Κόρινθυ το πρώτο ματς και οι παίδες του Πρωτέα με αντίπαλο τον Παλαιμώνα Κορίνθου, ενώ σήμερα στις 4 μ.μ. θα αναμετρηθούν με τον Προμηθέα.