Τρίτη, 21 Ιούλιος 2020 13:19

Παναθηναϊκός: Επίσημα στα πράσινα ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος

Γράφτηκε από τον

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος υπέγραψε διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι.

O Ζακ Όγκαστ άνοιξε τον... χορό των ανακοινώσεων αυτή την εβδομάδα, με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος (29, 2μ01) να τον συνεχίζει. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε για τη συμφωνία με τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε σε ΑΕΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο δυναμικός περιφερειακός έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφερε το τριφύλλι.

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος για τα επόμενα 1+1 χρόνια. Ο Κουβανός άσος συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης (21/7) με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Τριαντόπουλο στα γραφεία μας και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των πρασίνων.
Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος πουλήθηκε τον χειμώνα από την ΑΕΚ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρεισήμισι χρόνια. Το φετινό καλοκαίρι όμως, υπήρχε όρος που προέβλεπε πως η "ομάδα του λαού" μπορεί να "βγει" από αυτή τη συμφωνία και να τον αφήσει ελεύθερο. Όπως κι έγινε, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ανακοινώνει το πρωί της Κυριακής 19 Ιουλίου πως αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει. Ο Παναθηναϊκός άμεσα έκανε την τελική κίνησή του για να τον αποκτήσει, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στην Ελλάδα, όπου ακολουθεί εντατικό ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η συμφωνία των δύο πλευρών μετατράπηκε σε υπογραφές το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου, κι ακολούθως προέκυψε η ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Πηγή: sport24.gr