Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2020 11:32

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στη μάχη της πρόκρισης οι έφηβοι του Πρωτέα και οι νεάνιδες του Αρι

Γράφτηκε από τον

Στη μάχη της πρόκρισης για τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα μπάσκετ, ρίχνονται από σήμερα οι έφηβοι του Πρωτέα Καλαμάτας και οι νεάνιδες του Αρι Καλαμάτας.

Ο Πρωτέας συμμετέχει στον β’ όμιλο της προκριματικής φάσης, που θα φιλοξενηθεί στην Κόρινθο και ο Αρις επίσης στον β’ όμιλο, που γίνεται στην Αιδηψό. Συγκεκριμένα, οι έφηβοι του Πρωτέα θα αντιμετωπίσουν τον Εσπερο Λαμίας, τον Προμηθέα Πατρών και την Ερμιόνη. Στην τελική εξάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος προκρίνεται η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη. Στις νεάνιδες, ο Αρις θα αντιμετωπίσει τον Γλαύκο και τον "ΣΚ.Σύλλας Αιδηψού” και ο πρώτος του ομίλου, θα προκριθεί στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα το απόγευμα και ολοκληρώνονται την Κυριακή. Στη σημερινή πρεμιέρα, ο Πρωτέας θα αντιμετωπίσει στις 5 το απόγευμα τον Εσπερο Λαμίας, ενώ στις 8 μ.μ. θα παίξει η Ερμιόνη με τον Προμηθέα Πατρών.

Το Σάββατο ο Πρωτέας θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (4 μ.μ.) και ο Εσπερος θα παίξει με την Ερμιόνη (7 μ.μ.)

Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική, θα παίξουν στις 12 το μεσημέρι ο Πρωτέας με την Ερμιόνη και στις 3 το μεσημέρι ο Προμηθέας με τον Εσπερο.

Στις νεάνιδες, τα κορίτσια του Αρι Καλαμάτας θα αναμετρηθούν σήμερα στις 8 μ.μ. με την ομάδα από την Αιδηψό, ενώ το Σάββατο την ίδια ώρα θα παίξουν με τον Γλαύκο. Την Κυριακή θα παίξουν ο Γλαύκος με τον "ΣΚ.Σύλλας Αιδηψού (8 μ.μ.)