Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 11:06

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Ανακοίνωσε τους Νάκη και Μπαριακτάρη

Γράφτηκε από τον

Σε άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Καλαμάτα BC που συμπληρώνει ένα ένα τα κομμάτια του παζλ εν όψει της παρουσίας της στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Παίκτες της καλαματιανής ομάδας είναι λοιπόν οι Γιώργος Νάκης και Αντώνης Μπαριακτάρης, με τις μεταγραφές πλέον των ασπρόμαυρων να φτάνουν τις έξι στο σύνολο.
Ο Νάκης είναι 22 ετών φόργουορντ, έχει ύψος 1.95 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ερμή Σχηματαρίου, ΕΦΑΟΖ και Καρδίτσα, με την οποία πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2.
“Ενας ακόμη από τους παίκτες που θα μας ακολουθήσουν στο νέο ταξίδι στη Γ’ Εθνική. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας.
Ο Μπαριακτάρης είναι κι αυτός 22 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, έχοντας ύψος 2.02. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μάλιστα στην Καλαμάτα ‘80 και ακόμη στην Απολλωνιάδα, την ΕΑΠ και τον Έσπερο Πατρών
Η ομάδα του Παύλου Νώντα έχει αποκτήσει ακόμη τους Σταυρινό, Πολίτη, Σκοπέτο και Τόσκα, ενώ έχουν ανανεώσει οι Μπάκας, Τσικούρης, Μπούσι, Μανωλάκης, Αρώνης, Φραγγέας και Ζύμπας.