Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020 11:27

Ξεκίνησαν οι νέοι της “Μαύρης Θύελλας” (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε την Τετάρτη αργά το απόγευμα η δεύτερη ομάδα της Καλαμάτας.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του αθλητικού κέντρο Λεΐκων, που θα είναι και ο χώρος προπονήσεων όλων των τμημάτων της ακαδημίας και πολύ πιθανόν να αποτελέσει και την έδρα της δεύτερης ομάδας για τους επίσημους αγώνες της.

Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, θα συμμετέχουν στις προπονήσεις όλα τα παιδιά, που την προηγούμενη σεζόν πλαισίωναν τις ομάδες Κ16 και Κ17. Μαζί τους στις προπονήσεις συμμετέχουν ο Πάπα από το Δώριο και ο Μιχάλης Στυλιανόπουλος από την Ομόνοια.

Το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου οι νεαροί αθλητές θα έχουν ρεπό, ενώ την επόμενη ημέρα 16 του μήνα θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει ο Φραγκίσκος Κεράνης, γυμναστής είναι ο Μιχάλης Παυλάκης, ενώ στο προπονητικό επιτελείο βρίσκεται ο Κώστας Κρητικάκης. Να σημειωθεί ότι και οι τρεις παραπάνω συνεχίζουν στην ομάδα για δεύτερη σερί χρονιά.

Στην προχθεσινή πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών ο γενικός αρχηγός της πρώτης ομάδας Τάσος Χατζηαγγελής και ο Βασίλης Γεωργόπουλος που αναμένεται να είναι ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας.

Παράλληλα οι άνθρωποι της Καλαμάτας που ασχολούνται με το κομμάτι της ακαδημίας συνεχίζουν τις επαφές τους με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες με σκοπό να τους εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Στις 14 Αυγούστου η "πρώτη" της ανδρικής ομάδας

Η ανδρική ομάδα της Καλαμάτας θα ξεκινήσει προετοιμασία την Παρασκευή 14 Αυγούστου στην Καλαμάτα και την επόμενη μέρα θα αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα μείνει μέχρι τις 30 Αυγούστου. Εκεί θα δώσει και τα δύο πρώτα φιλικά, στις 22 και 29 του μήνα (δεν έχουν ανακοινωθεί οι αντίπαλοι).

Μετά την επιστροφή στην Καλαμάτα θα προγραμματιστούν φιλικά για τις 5,12, 19 και 26 Σεπτεμβρίου.