Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 13:35

ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Διπλή μεταγραφική ενίσχυση

Γράφτηκε από τον

 

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Δίωνα Κυπαρισσίας που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Συγκεκριμένα η νεοφώτιστη ομάδα απέκτησε τον 20χρονο γκαρντ Σταύρο Καμαρινό που έχει αγωνιστεί στην Α2 με τον Εθνικό Πειραιά, έχει περάσει από το Κορωπό και πέρυσι αγωνίστηκε στο Κάστρο Μονεμβασίας. Δεύτερη μεταγραφή είναι ο Μιχάλη Τζαχισβίλι που κι αυτός πέρυσι αγωνίστηκε στο Κάστρο Μονεμβασιάς και στο παρελθόν έχει παίξει με το Κορωπί στη Γ’ εθνική.

Να θυμίσουμε πως ο Δίωνας έχει αποκτήσει ακόμη τον 21χρονο φόργουορντ Γιώργο Καραγιαννίδη, ενώ έχει κρατήσει όλους τους παίκτες του περσινού ρόστερ, πλην του σέντερ Δημήτρη Κουτίβα που αποχώρησε.

Από εδώ και πέρα αναμένεται να γίνουν άλλες δύο κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ με παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν στην... πρόκληση της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα του Αντώνη Κούτρη κινείται για ένα σέντερ και για ένα σούτινγκ γκαρντ, ψάχνοντας στην αγορά παίκτες με θητεία σε εθνικές κατηγορίες.

Ο Δίων Κυπαρισσίας θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ εθνική κατηγορία, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις αρχές Οκτωβρίου.