Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 14:23

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τον Νίκο Παππά!

Γράφτηκε από τον

Αυτή κι αν είναι μεταγραφή! Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε πως ο Νίκος Παππάς θα έχει τη μία από τις δύο θέσεις αρτιμελών στο ρόστερ της!

Σε μία συμβολική και με μεγάλη σημασία κίνηση προχώρησε ο Νίκος Παππάς.

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε πως ο 30χρονος γκαρντ θα έχει μια από τις δύο θέσεις αρτιμελών του ρόστερ και αν του το επιτρέπουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις, θα βοηθάει την ομάδα.

Ο ίδιος, που ψάχνει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε πολύ συγκινημένος που συνεχίζει στην «οικογένειά» του, αυτή του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:
«Ο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ!

Αφού είδε τους αγώνες της ομάδας μας ως φίλαθλος, αφού προπονήθηκε μαζί μας σε αμαξίδιο, αφού έζησε αγώνα από τον πάγκο και φώναξε "Παναθηναϊκός" μαζί μας, αφού βοήθησε όπως αυτός ξέρει… Ήταν ένας από εμάς ούτως η άλλως.

Πλέον ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο!

Ανεξάρτητα με το αν του επιτρέψουν ή όχι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις να είναι στην Αθήνα ο ίδιος ήθελε να είναι μέλος της ομάδας και θα έχει μια από τις δύο θέσεις αρτιμελών που επιτρέπεται να έχει η κάθε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο Νίκος Παππάς αρκέστηκε να πει "Συνεχίζω λοιπόν στον Παναθηναϊκό… Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να είμαι αγωνιστικό μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου, πόσω μάλλον τώρα που δεν ανήκω στην ΚΑΕ.

Για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ, και όλοι οι άνθρωποι που την περιστοιχίζουν αλλά και τα παιδιά που αγωνίζονται, είναι οικογένεια για μένα. Είτε δεν καταφέρω να παίξω , είτε αγωνιστώ για ένα δευτερόλεπτο, είναι τεράστια η χαρά για μένα αυτή η πρόσκληση"».
Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ