Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2020 10:20

Basket League: Σήμερα οι κληρώσεις για Α1 και Super Cup

Γράφτηκε από τον
Basket League: Σήμερα οι κληρώσεις για Α1 και Super Cup

Το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9) θα γίνει η κλήρωση της Basket League 2020/21, ενώ το Super Cup θα διεξαχθεί στο κλειστό του Περιστερίου και όχι στο ΟΑΚΑ όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου του Περιστερίου και όχι στο ΟΑΚΑ (που θα προετοιμάζεται για το Final Eight του Basketball Champions League) θα διεξαχθεί το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου το πρώτο Super Cup του ελληνικού μπάσκετ με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της περσινής Basket League. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Περιστέρι και Προμηθέας θα παλέψουν για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, ενώ ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως σήμερα Τετάρτη στις 12:00 θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ η κλήρωση και για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της μπασκετικής δράσης αρχίζει με την διεξαγωγή των κληρώσεων του 29ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League 2020-21 και του νέου θεσμού του ΕΣΑΚΕ, του Super Cup που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23, 24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» με την συμμετοχή των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Προμηθέα. Η εκδήλωση για τις δύο κληρώσεις θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ. Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 στην εκδήλωση θα παραβρεθούν αποκλειστικά εκπρόσωποι και αθλητές των ομάδων της Basket League, εκπρόσωποι των χορηγών και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ. Ο ΕΣΑΚΕ ζητά συγγνώμη για τον αποκλεισμό από την εκδήλωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των λοιπών προσκεκλημένων και εύχεται του χρόνου οι υγειονομικές συνθήκες να μας επιτρέψουν να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live από την ERT SPORTS".

Πηγή: sport24.gr