Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 18:10

Στη ΓΑΔΑ ο Φασούλας, κατήγγειλε εκφοβισμό!

Γράφτηκε από τον

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε το πρωί ο βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας, που έθεσε υπόψιν της Ασφάλειας ότι εδώ και μερικές μέρες δέχεται απειλές και βλέπει στην δημοσιότητα φωτογραφίες με την πινακίδα του αυτοκινήτου του.

Η έντονη δραστηριοποίηση του Παναγιώτη Φασούλα με φόντο την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ και η υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει ανθρώπους, που προφανώς δεν πιστεύουν ότι μπορεί να συμβάλλει στην εξυγίανση της ομοσπονδίας.

Σε μία δημοκρατική χώρα η διαφωνία με τις απόψεις μίας παράταξης, άλλωστε, είναι θεμιτή και σε καμία περίπτωση δεν ποινικοποιείται. Όμως, όταν η αντιπαλότητα ξεπερνάει τα όρια της λογικής και ενεργοποιεί χτυπήματα κάτω από την ζώνη, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.

Σ' αυτό το πλαίσιο, ο 57χρονος πρώην διεθνής άσος με το διόλου ευκαταφρόνητο πέρασμα από την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμαρχος Πειραιά, 2007 - 2010) αλλά και την πολιτική ζωή της χώρας (βουλευτής Α' Πειραιώς, 2000 - 2006), επισκέφτηκε το πρωί την ΓΑΔΑ κι ενημέρωσε τους αξιωματικούς ασφαλείας ότι το τελευταία διάστημα, βρίσκεται υπό παρακολούθηση (φωτογραφίες της πινακίδας του αυτοκινήτου βλέπουν το φως της δημοσιότητας) και δέχεται απειλές.

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ