Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 16:35

Ξεκίνησε η ακαδημία μπάσκετ του Πρωτέα

Γράφτηκε από τον

Με τις ισχύουσες οδηγίες της Γ.Γ.Α. και ΕΟΔΥ ξεκίνησε και πάλι η ακαδημία μπάσκετ του Πρωτέα.

Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.15 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι στην Τέντα.

Στις προπονήσεις μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 4 έως 16 ετών. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στο χώρο της Τέντας και συνεχίζονται κάθε Σαββάτο και Κυριακή 11:15-13:00. Υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η Αλεξάνδρα Σμυρλή (τηλέφωνο: 6946037422, 6949579181).

Με αφορμή την έναρξη της ακαδημίας ο σύλλογος που ιδρύθηκε το 1996 από μια παρέα παλιών καλαθοσφαιριστών που ήθελε να προσφέρει στον αθλητισμό και στην κοινωνία, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι:

“Σε αυτό το διάστημα δημιουργήσαμε μια μεγάλη ακαδημία 220 παιδιών και συμμετέχουμε σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Κάθε χρόνο προσπαθούμε μέσα από την ομαδικότητα να δουλεύουμε σκληρά και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας ., έχοντας μεγάλη εμπειρία και σπουδαίες διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο 6 αθλητές έχουν ήδη παίξει σε Εθνικές ομάδες και Εθνικές κατηγορίες “.

Ακόμα γίνεται αναφορά στους τίτλους που έχει κατακτήσει ο σύλλογος, αλλά και σε αθλητές που έχουν αναδειχθεί με σημαντικές διακρίσεις, όπως ο Πέτρος Νοέας, ο Γιώργος Γιαννουκάκης, και ο Πέτρος Κρασόπουλος.