Τρίτη, 13 Μάιος 2014 20:22

Η Καλαμάτα '80 παρουσίασε το νέο γήπεδο μπάσκετ στην Τέντα

Γράφτηκε από τον
Η Καλαμάτα '80 παρουσίασε το νέο γήπεδο μπάσκετ στην Τέντα

Το νέο της ανοικτό γήπεδο μπάσκετ παρουσίασε σήμερα η Καλαμάτα '80. Το παλιό γήπεδο τένις, στο χώρο νότια του κλειστού της Τέντας, ήταν αναξιοποίητο τα τελευταία χρόνια και ο Δήμος Καλαμάτας το παραχώρησε στην Καλαμάτα '80. Η τελευταία κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα - περίπου 20 μέρες - να το φτιάξει και πλέον τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου έχουν ένα ακόμη πολύ καλό χώρο για να αθληθούν.


Σήμερα η διοίκηση της ομάδας παρουσίασε το γήπεδο στους γονείς των αθλητών, ενώ τα επίσημα εγκαίνια του θα γίνουν το επόμενο διάστημα.
Ο πρόεδρος της Καλαμάτας '80 Αποστόλης Τσόπελας ζήτησε από τον πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας Γιάννη Αδαμόπουλο να φτιαχτούν, αν είναι δυνατόν και τα άλλα δύο ανοικτά γήπεδο μπάσκετ στο χώρο της Τέντας, ώστε να δοθούν ακόμη περισσότερες δυνατότητες για την ανάπτυξη του αθλήματος.
Το μέλος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ της Καλαμάτας '80 Βασίλης Κονταργύρης ευχαρίστησε το Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου και τους επαγγελματίες που συνέβαλαν στην κατασκευή του ενώ τόνισε ότι στο άμεσο μέλλον θα γίνουν και άλλες αισθητικές παρεμβάσεις στο χώρο. Κάλεσε επίσης τους γονείς των μικρών αθλητών να κάνουν τις δικές τους προτάσεις για την ακόμη καλύτερη λειτουργία των χώρων άθλησης και της ακαδημίας.
Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Αβδάλας τόνισε ότι ένας χώρος που ήταν αναξιοποίητος μετατράπηκε σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, το οποίο δίνει περισσότερες δυνατότητες στο σύλλογο.
Παρευρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης, τα μέλη της διοίκησης Κώστας Καρούτας, Κώστας Παπουτσής, Ηρακλής Πουλουπάτης, Βίνα Μάλαμα, οι προπονητές Αντώνης Παυλής, Αλέξης Κορογώνας και Γιώργος Τσιγαρίδης και φυσικά αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου.