Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 12:01

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ: Για το δύο στα δύο η Καλαμάτα B.C. με Δρομείς Τρίπολης

Γράφτηκε από τον
Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ: Για το δύο στα δύο η Καλαμάτα B.C. με Δρομείς Τρίπολης

Ντέρμπι με... άρωμα ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ' εθνικής μπάσκετ.

Η Καλαμάτα B.C.θα υποδεχτεί σήμερα Κυριακή στην Τέντα (5 μ.μ.) τους Δρομείς Τρίπολης, με στόχο τη δεύτερη διαδοχική νίκη ύστερα από αυτή στην πρεμιέρα με το επιβλητικό 79-48 απέναντι στην Ε.Α. Πατρών.
Ο τρίτος εκπρόσωπος της Ενωσης, ο Δίων Κυπαρισσίας που ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική από το Διαγόρα, έχει ρεπό. Για την Καλαμάτα B..C. το σημερινό θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, στο οποίο δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου, καθώς όλοι οι αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές λόγω της πανδημίας. Οι φίλοι της όμως, αλλά και αυτοί των Δρομέων και γενικότερα του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ματς ζωντανά από το eleftheriaonline.gr που θα μεταδώσει φέτος όλους τους εντός έδρας αγώνες της Καλαμάτας B.C.. Ο αγώνας με τους Δρομείς θα είναι διαθέσιμος στο ακόλουθο λινκ https://youtu.be/blRC5_vEAj0
Η μεσσηνιακή ομάδα θέλει να κάνει σήμερα το δύο στα δύο ώστε να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Οι Δρομείς έδειξαν πάντως στην πρεμιέρα (ήττα στην παράταση από τον Εργοτέλη) ότι είναι σκληρό καρύδι και ο Παύλος Νώντας έχει ζητήσει από τους παίκτες να μπουν από το ξεκίνημα με σοβαρότητα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Κυριακή
Ήλιδας 17.00: Σφήκα Αμαλιάδας- Ήφαιστος Αχιλλέα
Μαρινάκης-Λιαρομάτης
Λίντο 16.30: Εργοτέλης- Παναχαϊκή
Ντάνος -Κούλης
Τέντα 17.00: Καλαμάτα Β.C.- ΣΔΥ Τρίπολης
Μακρόπουλος- Λάμπος
Π. Αλεξιώτισσα: 17.00 Διαγόρας Αγυιάς- ΕΑ Πατρών
Λογοθέτης- Ελ Ανύ
Πέμπτη 7 Ιανουαρίου
Βενετόκλειο 14.00: Διαγόρας Ρόδου- Γλαύκος
Κονταράτος-Κιουλάφας
Ρεπό: Δίων Κυπαρισσίας