Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 13:55

Τέλος από το Περιστέρι ο Παπανικολόπουλος

Γράφτηκε από τον

Σε μία αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε το Περιστέρι, ανακοινώνοντας την λύση του συμβολαίου του Νίκου Παπανικολόπουλου κοινή συναίνεση.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος αποτελεί παρελθόν από το Περιστέρι. Οι "Πρίγκιπες" της Δυτικής Όχθης" ανακοίνωσαν την λύση του συμβολαίου του καλαματιανού τεχνικού κοινή συναίνεση, μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα από την Ρίγα στο BCL. Ο νεαρός προπονητής κάθισε συνολικά στον πάγκο της Αθηναϊκής ομάδας δυόμιση χρόνια, με τη θητεία του να κρίνεται επιτυχημένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συναινετική λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπανικολόπουλο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, καθώς έλαβαν υπόψη τους όλα τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί.

Στενοχωρημένος ο Παπανικολόπουλος

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, δήλωσε:

"Στενοχωρημένος για την αποχώρηση, αλλά σίγουρος και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, αποχωρώ από το Περιστέρι, ύστερα από δυόμιση υπέροχα χρόνια.

Η ομάδα έχει πολύ γερές βάσεις σε όλα τα επίπεδα και με πυξίδα το DNA της θα συνεχίσει να πορεύεται με επιτυχία. Ευχαριστώ όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δυόμιση χρόνια και, προφανώς, παραμένω φίλος και υποστηρικτής της ομάδας".
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ