Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2020 18:37

Ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη με Αυγενάκη

Γράφτηκε από τον

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη την Τρίτη (16/11, 14:00) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να τεθούν νέες προτάσεις αλλά και προβληματισμοί από τον Σύνδεσμο.

Τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (16/11, 14:00) ανάμεσα στον ΠΣΑΚ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αυτή θα είναι η δεύτερη τηλεδιάσκεψη του Συνδέσμου με τον Υφυπουργό και θα έχει ως στόχο τις νέες προτάσεις που έχει να προτείνει ο Σύνδεσμος αλλά και τους προβληματισμούς του όσον αφορά την πανδημία και τη διακοπή των υπολοίπων εγχώριων πρωταθλημάτων.

Μάλιστα, ο ΠΣΑΚ, είχε ανακοινώσει προ ολίγων ημερών πως θα προσφέρει το ποσό των 20.000 ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας - για τα πρώτα τεστ ώστε οι ομάδες της Α2 να γυρίσουν στα παρκέ - το οποίο έχει δημιουργήσει για έκτακτες ανάγκες και προσκάλεσε τους φορείς να σταθούν στο πλευρό του για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Η φωνή μας ακούστηκε... Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, προγραμματίστηκε τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.Μετά τις προσπάθειες μας, ο Λευτέρης Αυγενάκης θα ακούσει για μια ακόμη φορά τους προβληματισμούς μας και τις νέες προτάσεις μας".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ