Τρίτη, 20 Μάιος 2014 19:37

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Τζάμπολ αύριο στα πλέι οφ - ο Ακάδημος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Καλ. και οι Δρομείς Τρίπολης τον Σπαρτιατικό

Γράφτηκε από τον

Με την συμμετοχή των Ακάδημου, Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης, Σπαρτιατικού και Παναθηναϊκού αρχίζει αύριο Τετάρτη στην Τέντα και στην Τρίπολη το κυνήγι του τίτλου και της ανόδου στην επόμενη Γ' εθνική κατηγορία.


Σύμφωνα λοιπόν με το επίσημο πρόγραμμα των πλέι οφ, σήμερα το απόγευμα στις 6 θα παίξουν στην Τέντα ο πρώτος της κανονικής περιόδου Ακάδημος με τον τέταρτο Παναθηναϊκό και στην Τρίπολη ο δεύτερος Σύλλογος Δρομέων Υγείας με τον τρίτο Σπαρτιατικό.
Αξιοσημείωτο είναι ότι σε περίπτωση νίκης των αυριανών γηπεδούχων τότε αυτοί θα είναι το ζευγάρι τελικού αφού στην κανονική περίοδο έχουν επικρατήσει και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ευκαιρία λοιπόν για τους φίλους των τεσσάρων ομάδων να βρεθούν στις κερκίδες των κλειστών και να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο στην υλοποίηση των σημαντικών φετινών στόχων τους. Τέλος διαιτητικό δίδυμο στην Τέντα θα είναι οι Ταβουλαρέας, Νάστος και στην Αρκαδική πρωτεύουσα οι Αναστόπουλος, Κυριακόπουλος.