Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 11:53

Εργα βελτίωσης στο Κλειστό της Μεσσήνης (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Εργα βελτίωσης στο Κλειστό της Μεσσήνης (φωτό)

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης, με σκοπό να αποκατασταθούν πλήρως τα προβλήματα και να καταστεί ο χώρος λειτουργικός και
ασφαλής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του δήμου, αυτές τις μέρες γίνονται εργασίες αντικατάστασης της παλιάς κατεστραμμένης μόνωσης της οροφής με νέα που θα αποκαταστήσει τη στεγανότητα της οροφής του κτιρίου. Μέχρι τώρα έχουν ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των χρωματισμών εσωτερικά στη σάλα, οι εργασίες μερικής αποξήλωσης -των προβληματικών σημείων- του παρκέ και αντικατάστασή του με νέο καθώς και η ολική συντήρηση και βαφή του.

Απομένουν προμήθεια και τοποθέτηση νέων φορητών διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων, αντικατάσταση των υπαρχόντων φωτιστικών με φωτιστικά νέας τεχνολογίας τύπου LED, ενώ θα αντικατασταθούν και οι μπασκέτες με νέες προδιαγραφών FIBA και αναβάθμιση της αίθουσας βαρών. Να σημειωθεί ότι για την επισκευή έχει εγκριθεί έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 180.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών, κατόπιν αιτήματος του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το χρόνιο πρόβλημα του αθλητικού χώρου, που αποτελούσε βασική δέσμευση της δημοτικής αρχής.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ