Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 16:34

Στις 8 Δεκεμβρίου το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον
Στις 8 Δεκεμβρίου το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα για την 9η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους "ερυθρόλευκους" θα διεξαχθεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου.

Στις 8 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός θα κληθεί τελικά να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, στον εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Την είδηση ανακοίνωσε η EuroLeague Basketball, γνωστοποιώντας την νέα ημερομηνία του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας των "ερυθρόλευκων" με τους Καταλανούς, όπως και ο σημερινός (20/11) με την Βιλερμπάν, αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Πειραιά.

Με τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα να ορίζεται για τις 8 Δεκεβρίου, τότε αυτό σημαίνει ότι βάσει προγράμματος ο Ολυμπιακός θα κληθεί ουσιαστικά να έχει δύο διαβολβδομάδες σερί. Κι αυτό γιατί με τα νέα δεδομένα θα αντιμετωπίσει αρχικά την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας στις 8 Δεκεμβρίου και ακολούθως τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα υποδεχθεί διαδοχικά την Βαλένθια (16/12) και την Ρεάλ (18/12).

Πηγή: sport24.gr